Alle elektriciteitswerken

 
 
 
KEURINGSATTEST

U wilt uw woning verkopen…

Dan dient u een keuringsverslag van uw elektriciteitsinstallatie te hebben. Aan de keuringsinstantie dient u een elektriciteitsdossier voor te leggen, maar dat is dikwijls afwezig of onvolledig.

Dit dossier bevat volgende elementen:

 • Eéndraadschema

 • Situatieschema

 • Een eventueel vroeger keuringsverslag

In voorbereiding op de keuring van uw installatie, stellen wij een elektriciteitsdossier voor u samen. Naast het verplichte eendraad- en situatieschema, bezorgen we u tevens een analyseverslag waarin we aangeven op welke punten uw installatie afwijkt van de geldende normen, en welke maatregelen u kan nemen om uw installatie conform te maken.

 

 

U HEEFT EEN WONING GEKOCHT MET EEN NEGATIEF KEURINGSATTEST?

 

Na ondertekening van de akte heeft u 18 maanden de tijd om de installatie te laten keuren door een officieel erkend organisme.

 

U kan ons contacteren voor een vrijblijvende analyse. Op basis hiervan maken we een voorstel met de aanpassingen die dienen te gebeuren om de elektrische installatie conform de geldende regels te maken.

 
UITBREIDING VAN UW ELEKTRISCHE INSTALLLATIE
OF HERSTELLING?

 • UITBREIDING HUIDIGE ELEKTRISCHE INSTALLATIE
  U wilt uw bestaande elektrische installatie uitbreiden? U gaat bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen. Of u wilt een elektrisch toestel van plaats veranderen. Of u wilt licht en enkele stopcontacten in uw tuinhuis. Het is belangrijk om bij elektrische verbruikstoestellen zoals ovens, boilers, droogkasten, … na te gaan of de elektrische installatie hierop aangepast is. U kan ons contacteren om dit te analyseren, en indien nodig een voorstel van aanpassingen uit te werken.

 • AARDING ELEKTRISCHE INSTALLATIE IN ORDE?
  Er is geen aarding op uw elektrische installatie? Een aarding is essentieel voor de veilige werking van uw elektrische installatie. Het beschermt u tegen elektrische schokken en beschermt uw elektrische toestellen. Klasse I toestellen (met metalen omhulsel) dienen steeds geaard te worden. Heeft u geen idee of uw huidige aarding conform is, of u heeft er geen? U kan ons contacteren om dit te analyseren.

 • VEROUDERDE ZEKERINGSKAST?
  OUDE ELEKTRICITEITSLEIDINGEN?
  Uw zekeringkast beschermt u en uw woning tegen een reeks van ongelukken. Beschikt uw zekeringkast nog over oude smeltzekeringen? Of ontbreekt de verliesstroomschakelaar? Oude elektriciteitsleidingen kunnen kortsluiting veroorzaken. Wij kunnen nakijken waar er aanpassingen aan uw elektrische installatie nodig zijn.

   

 • HERSTELLING?
  Kleine of grote problemen vragen kleine of grote herstellingen. Ook daarvoor kan u bij ons terecht.
  Herstellingen worden door ons met de nodige prioriteit behandeld. Indien de situatie het toelaat herstellen we meteen. Bij complexere problemen proberen we steeds een tijdelijke of gedeeltelijke herstelling uit te voeren in afwachting van een grondige aanpak van het probleem. Uw veiligheid en uw comfort staan hierbij steeds centraal.

 
VOLLEDIGE RENOVATIE ELEKTRISCHE INSTALLATIE

 

Indien uw huis een totaalrenovatie ondergaat is het zeker ook raadzaam om de elektrische installatie daarin mee op te nemen. Is alles conform de huidige regelgeving? Zijn er uitbreidingen nodig? Is het misschien beter om de installatie helemaal te vervangen? En wat met domotica? Als u toch voor een volledige renovatie gaat is dit het geknipte moment om dit allemaal te bekijken.

Wij denken graag met u mee over de verschillende opties die er zijn om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

U kan ons contacteren voor een analyse en een plan van aanpak voor de (totaal)renovatie van uw elektrische installatie.

 

 
ELEKTRICITEIT
NIEUWBOUW

 

U kan bij ons terecht voor advies, begeleiding en uitvoering van nieuwbouw elektriciteitsprojecten. Kiest u voor een klassieke installatie, of domotica? En wat met verlichting?

Wij denken graag met u mee over de verschillende opties die er zijn om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

Bent u handig en wilt u een deel van de werken zelf uitvoeren? Ook dat kan. In onderling overleg bepalen we wie welke delen van het project uitvoert, maar steeds houden wij de eindverantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de installatie conform en veilig is.

 

DIRECT CONTACT:

DBeR (De Becker)

.0470 652 630

info@dber.be

Arthur Michielsplein 8

3090 Overijse (Terlanen)

BE48 7360 5658 6127 -

BE0728.679.044

© KAMMAX2019 

LogoVoorWebsiteMetBlauwVlak.png