electrical-planning-3536767_1920bew.jpg

Alle elektriciteitswerken

Pict-RenovatieElectriciteit.png
 
Onze troeven-ontdek.png
VINKJES-3.png
onsmotto$-3.png
 
electrical-planning-3536767_1920bew.jpg
 
1
VOLLEDIGE OF GEDEELTIJKE RENOVATIE ELEKTRISCHE INSTALLATIE

 

 

Indien uw huis een totaalrenovatie of een gedeeltijke renovatie ondergaat is het zeker noodzakelijk om de elektrische installatie daarin mee op te nemen.

 • Is uw installatie veilig?

 • Heeft u voldoende stopcontacten en lichtpunten voorzien?

 • Is alles conform de huidige regelgeving?

 • Zijn er uitbreidingen nodig?

 • Moeten er UTP-aansluitingen / COAX aansluitingen voorzien worden?

 • Is het misschien beter om de installatie helemaal te vervangen?

Als u renoveert is dit het geknipte moment om dit allemaal te bekijken.

Wij denken graag met u mee over de verschillende opties die er zijn om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen. Ook uitdagende renovaties gaan wij niet uit de weg.

U kan ons contacteren voor een analyse en een plan van aanpak voor de (totaal)renovatie van uw elektrische installatie.

 

Nieuwbouw2.jpg
ELEKTRICITEIT
NIEUWBOUW

 

2

U kan bij ons terecht voor advies, begeleiding en uitvoering van nieuwbouw elektriciteitsprojecten. Kiest u voor een klassieke installatie, of domotica? En wat met verlichting?

Wij denken graag met u mee over de verschillende opties die er zijn om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
Nieuwbouw1.jpg
 
3
KLEINE ELEKTRICITEITS-
WERKEN. OOK DRINGENDE HERSTELLINGEN.

 • UITBREIDING HUIDIGE ELEKTRISCHE INSTALLATIE
  U wilt uw bestaande elektrische installatie uitbreiden met extra stopcontacten of lichtpunten?

 • AARDING ELEKTRISCHE INSTALLATIE IN ORDE?
  Er is geen aarding op uw elektrische installatie? Een aarding is essentieel voor de veilige werking van uw elektrische installatie. Het beschermt u tegen elektrische schokken en beschermt uw elektrische toestellen. Klasse I toestellen (met metalen omhulsel) dienen steeds geaard te worden. Heeft u geen idee of uw huidige aarding conform is, of u heeft er geen? U kan ons contacteren om dit te analyseren.

 • VEROUDERDE ZEKERINGSKAST?
  Uw zekeringkast beschermt u en uw woning tegen een reeks van ongelukken. Beschikt uw zekeringkast nog over oude smeltzekeringen? Of ontbreekt de verliesstroomschakelaar?
  Oude elektriciteitsleidingen kunnen kortsluiting veroorzaken. Wij kunnen nakijken waar er aanpassingen aan uw elektrische installatie nodig zijn.

   

 • DRINGENDE HERSTELLING?
  Kleine of grote problemen vragen kleine of grote herstellingen. Ook daarvoor kan u bij ons terecht. 
  Ook ’s avonds en op zon- en feestdagen.
  Herstellingen worden door ons met de nodige prioriteit behandeld. Indien de situatie het toelaat herstellen we meteen. Bij complexere problemen proberen we steeds een tijdelijke of gedeeltelijke herstelling uit te voeren in afwachting van een grondige aanpak van het probleem. Uw veiligheid en uw comfort staan hierbij steeds centraal.

 • PARLOFONIE OF VIDEOFONIE?
  U wil een beter gevoel van veiligheid als er iemand aanbelt? Dan biedt parlofonie of videofonie een oplossing. Wij werken steeds met de kwaliteitsproducten van Niko en Bticino, en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

 • LAADPAAL NODIG VOOR UW ELEKTRISCHE OF HYBRIDE WAGEN?
  Steeds meer mensen rijden met een hybride of elektrische wagen. Maar de meeste huishoudelijke installaties zijn niet voorzien op de langdurige belasting die het opladen van een elektrische auto met zich meebrengt. Daarom is het beter om hiervoor een afzonderlijk oplaadpunt te voorzien.

 
Nieuwbouw3.jpg
4
DOSSIER VOOR KEURING ELEKTRISCHE INSTALLATIE
 • U WILT UW WONING VERKOPEN?
  Bij de verkoop van uw woning dient u een keuringsverslag van uw elektriciteitsinstallatie te hebben. Dit keuringsverslag mag positief of negatief zijn. Een geldig keuringsattest betekent alleszins een meerwaarde bij de verkoop van uw woning.
   

 • U BENT VAN PLAN OM EEN WONING TE KOPEN MET EEN NEGATIEF KEURINGSATTEST?
  U kan ons contacteren voor een advies over de elektrische installatie. Bepaalde zaken kunnen onverwacht grote kosten met zich meebrengen, zoals bijvoorbeeld het ontbreken van een degelijke aarding in een oude woning.

 • U HEEFT EEN WONING GEKOCHT MET EEN NEGATIEF KEURINGSATTEST?
  Na ondertekening van de akte heeft u 12 of 18 maanden de tijd om de installatie conform te maken en opnieuw te laten keuren door een officieel erkend organisme. U kan ons contacteren voor een vrijblijvende analyse. Op basis hiervan maken we een voorstel met de aanpassingen die dienen te gebeuren om de elektrische installatie conform de geldende regels te maken.
   

 • VOORBEREIDING KEURING ELEKTRISCHE INSTALLATIE
  In voorbereiding op de keuring van uw installatie, stellen wij een elektriciteitsdossier voor u samen. Naast het verplichte eendraad- en situatieschema, bezorgen we u tevens een analyseverslag waarin we aangeven op welke punten uw installatie afwijkt van de geldende normen, en welke maatregelen u kan nemen om uw installatie conform te maken.

Elektrisch dossier3.jpg