top of page
Reno_BOVEN
electrical-planning-3536767_1920bew.jpg

Elektriciteit

Pict-RenovatieElectriciteit.png
1. Renovatie electriciteitsinst.
electrical-planning-3536767_1920bew.jpg
1
Renovatie
elektriciteitsinstallatie

 

Nieuwbouw2.jpg
2. Elektriciteit Nieuwbouw

Je kan bij ons terecht voor een gedeeltelijke of een volledige renovatie van jouw elektrische installatie. Wij voeren alle werken uit volgens de regels van het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Wist je dat het in België een wettelijke verplichting is om een gekeurde elektriciteitsinstallatie te hebben? In de praktijk stellen we vast dat een niet gekeurde installatie tot gevaarlijke situaties kan leiden, zoals brandgevaar of gevaar op elektrocutie.

Wij zorgen ook voor de volledige voorbereiding en begeleiding voor (her)keuring van de elektrische installatie.

 

2
Nieuwbouw elektriciteitsinstallatie

 

We doen ook de volledige aanleg van de elektriciteitsinstallatie in nieuwbouwprojecten. Wij denken graag toekomstgericht met jou mee over de verschillende opties om zo te komen tot een duurzame oplossing.

Nieuwbouw1.jpg
3. Kleine elektriciteitswerken
3
Kleine elektriciteitswerken.
Ook dringende herstellingen!

Ook voor allerhande kleinere elektriciteitswerken kan je met ons contact nemen. Bijvoorbeeld het in orde zetten van de aarding van de elektriciteitsinstallatie, het vervangen van een verouderde zekeringskast, het plaatsen van een laadpaal, het installeren van een parlofoon of videofoon, …

Zit je zonder elektriciteit? Dat is natuurlijk erg vervelend. Je mag ons dan ook ’s avonds, op zon-en feestdagen contacteren.

Nieuwbouw3.jpg
bottom of page